Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αυτό απλά είναι ντροπή.....

Καλημέρα σε όλους,

χθες παρακολούθησα το ματς ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Ειλικρινά μετά το τέλος του αγώνα για άλλη μια φορά αλλά πλεον πολύ σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι η ΑΕΚ έχει γεμίσει απο μετριους παίχτες και έχει μικρύνει απιστευτα.

Δυστυχώς το 0-4 δεν είναι τυχαίο. Δυστυχώς η ΑΕΚ δεν έχει Monje στα άκρα, δεν έχει Sankare center back και βλέποντας το ματς καταλαβαίνεις με λύπη ότι αν δεν παιξουν καλά οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας, οι οποίοι το καλοκαίρι αποκτήθηκαν για πάγκο και έχουν γίνει βασικοί, η ΑΕΚ απλά καταρέει.

Αυτοί οι 2 χθες ήταν απλά κουρασμένοι, χθες συμπλήρωσαν 3 ματς μέσα σε μια βδομάδα, λογικό να μην μπορούσαν άλλο.

Το μέγα πρόβλημα της ΑΕΚ έιναι στα άκρα, ο Berska και ο Monje έκαναν τους Καράμπελα, Αργυρίου Γιαχιτς και Λαγό ότι ήθελαν.

O Umbine αν δεν κάνω λάθος στο όνομα έκανε στο κέντρο ότι ήθελε τους Diop και Μάκο.
Δεν υπάρχει λογος από τους ΑΕΚτζήδες να εκνευρίζονται δεν αλλάζει κάτι. Δεν φταινε οι παιχτες, φταίνε αυτοί που έφεραν αυτούς του παίχτες.

Τα παιδιά που αγωνίζονται αυτο μπορούν, εγω δεν είδα αδιαφορία, είδα απλά κάποιους αθλητές να προσπαθούν να φτάσουν τους αντιπάλους τους αλλα δεν μπορούσαν με τίποτα.

Για αυτο η ΑΕΚ έχασε άνετα και στην Καβάλα μια ομάδα με παιχτες όπως ο Cardoso ή ο Amdun που αν η ΑΕΚ έιχε θα ήταν πολύ καλυτερη.

Θα μου πεις αν παιξει με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ και κερδισει τι θα λες ??
Απλά η Καβάλα δεν θα κάνει καλό ματς και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει με 2-3 παιχτες που έχει κάποιες ενργειες και να πάρει το ματς. Και εδω απλά είναι η φανέλα, το βάρος της για αυτό και η ΑΕΚ είναι παραπάνω απο τον Βόλο ή την Καβάλα, αν οι παίχτες του Βόλου ή της Καβάλας φόραγαν την φανέλα της ΑΕΚ θα ήταν άνετα στην 3η θέση και με περισσότερους βαθμούς.

Θεωρώ πως η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου έχουν πολύ καλές ομάδες.
Οποιος είδε το ματς Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ παρά το 0-3 θα έβλεπε ποια ο ομάδα ήταν πολύ καλύτερη στο γήπεδο. Όπως και το ΠΑΟ - Καβάλα 4-2, η Καβάλα έδειξε ποσο καλο σύνολο έχει.

Για αυτο και διάλεξα 2 ματς που έχασαν γιατί παρόλο την ήττα μπορούσες να ξεχωρίσεις οτι οι ομάδες αυτές είναι πολύ καλες.

Δυστυχως για την ΑΕΚ, τα πράγματα ειναι δύσκολα και αγωνιστικά και διοικητικά μιας και η υπογραφή του Djeebour στον Ολυμπιακο είναι μια ήττα.
Ακόμα και να προχωρήσει στο Κύπελλο η ΑΕΚ και να το πάρει δεν αλλάζει κάτι. Η ΑΕΚ έχει μετριους παιχτες, αν το καταφέρει αυτο θα είναι γιατί οι άλλοι θα κάνουν κακό παιχνιδι, οπως γράψαμε και για το ΠΑΟ - ΑΕΚ 0-2 ένας αθλιος ΠΑΟ, και γιατί στην στιγμή που οι άλλοι θα είναι σε ασχημη κατάσταση εμείς θα ευτυχίσουμε να έχουμε σε καλή μέρα ή τον Λύπμπε ή τον Scocco ή τον Blanco. 

Καλη σας μερα GKOT

Y.Γ. Πάντα θα βάζω και τις προβλέψεις όπως έχω πει :)

Προβλέψεις 17 ΙΑΝ 2011

Προσθέσαμε 20/01/2011 

Πρωταθλητρια Όλλανδιας : AJAX

και τα προηγούμενα

Πρωταθλητρια Ιταλίας : INTER
Πρωταθλητρια Ισπανίας : BARCELONA
Πρωταθλητρια Γερμανίας : BORUSSIA DORTMUND
Πρωταθλητρια Αγγλίας : MANCHESTER CITY

Πρωταθλητρια Ελλάδας : PANATHINAIKOS 
Κυπελλούχος Ελλάδος : ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου