Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

H AEK πληρώνει ....

Καλημέρα σε όλους,

μετα το πρώτο αναγνωριστικό άρθρο που Postara με κάποια ερωτήματα και προβλέψεις σήμερα θα μιλήσουμε (αγωνιστικά-στοιχηματικά) για το Κύπελλο και για τα ματσακια που έγιναν χθες.

1ο ματς :
Αγωνιστικά - Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις, σφυροκόπημα και απλά έληξε 1-1.
Στοιχηματικά - Πολύ καλή η απόδοση στο Χ ... ποιός να το περίμενε με το απόλυτο που έχει ο Ολυμπιακος στο Καραϊσκάκη ..μόνο νίκες !!!

2ο ματς :
Αγωνιστικά - Ένας Παναθηναϊκος κλασσικός. Κάνω μεγάλη μπαλλιά όπου να'ναι δεν έχει σημασία γιατί έχω τον Σισσε που θα τρέξει, θα προλάβει, θα ντριπλάρει, θα σουτάρει και θα σκοράρει.
Ευχαριστούμε το κο Φερέϊρα που έχει στον πάγκο τον Χριστοδουλόπουλο, που βάζει μέσα τον Σιμάο (αυτην την ταλεντάρα που μας τα ειχανε ζαλίσει οτι είναι και παιχταρας, που δεν κάνει ούτε για Γ'Εθνικη).
Ενας Παναθηναϊκός λοιπόν που ως γηπεδούχος δεν κατάφερε να κάνει έστω ένα αξιοπρεπές 5λεπτο και να δείξει οτι πιέζει...κάτι που κάνουν όλοι οι γηπεδούχοι ακόμα και η Λαρισα που είναι τελευταία όταν παίζει στο Αλκαζαρ για 5 - 10 λεπτά θα σε νιώσεις ότι ειναι γηπεδούχος.

Ο γηπεδουχος λοιόν απλά γυρναγε την μπάλλα και προσπαθούσε να βρει με γιώμες τον Σισσε...

Παρένθεση..
(Εχω δώσει κάποιες προβλέψεις, που θα τις βάζω κάθε φόρα για να δούμε πόσες απο αυτές θα πιάσω, μεσα σε αυτές αναφέρω ότι πρωταθλητής θα είναι ο Παναθηναϊκος.  Με τέτοια απόδοση και με την απόδοση που έχει ο γαύρος όλο αυτο ακουγεται ανέκδοτο... Αλλά εδω δικαιολογούμε γιατι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και το στοίχημα !!! :)))))  )

Συνεχίζουμε στο αγωνιστικό μέρος και πάμε στην ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ δεν έχει τις επιλογές του Φερέϊρα ή του Βαλβέρδε ... ή ακόμα και του προπονητη της Καβάλας σε κάποιες θέσεις. Όταν λοιπόν λογο τραυματισμού έχεις δεξί μπακ τον Γιαχιτς (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), αριστερό τον Καραμπελα (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) που πας ???? Και όμως είναι ηρωας αυτος ο ανθρωπος που ηταν στην Σεβίλλη την εποχη που δεξι μπακ ηταν ο Ντανι Αλβεζ ..τωρα βλεπει στην θέση τον Γιαχιτς .. αυτο τα λεει όλα !!!

Η ΑΕΚ λοιπον τι ήθελε να κανει ?  Απλα να παει το ματς αργα και βαρετα ..σε αυτο ο Παναθηναϊκος βοήθησε τα μεγιστα ..μην σου πω oτι σε καποιες στιγμές η ΑΕΚ ήθελε το γκολ περισσότερο :)

Τα γκολ που μπήκαν ηταν απλα ενα με σπόντα και ενα μπιλιάρδο ..καμμια οργανωμένη επίθεση μην τρελλαθούμε κιόλας !!

Στοιχηματικά - Ο τίτλος του κειμένου είναι η ΑΕΚ πληρώνει ... Επι 4 φορές και βάλε τα λεφτα σας χθες το διπλό της ΑΕΚ ..επίσης στις προβλέψεις που έχω δώσει απο την προηγούμενη φορά εχω πει οτι Κυπελλούχος Ελλάδος θα είναι η ΑΕΚ .. όσο ποιο γρήγορα ποντάρετε τοσο καλυτερα γιατι η απόδοση θα πεφτει ... ¨Οταν το έγραψα έδινε 6.40 στο net ...

Επίσης στοιχηματικά πάντα μιλάμε η ΑΕΚ για να παρει το Κύπελλο θα πρέπει να την πάει και η διαιτησία..γιατι απο μόνη της δεν παίζει... Χθες θα μπορούσε άνετα να παιζει με 10 αλλα χάρισε ο Καλοπουλος !!!

Επίσης να αναφέρουμε οτι τωρα που θα σχοληθούν όλοι με την ΑΕΚ πάλι λογο του διπλού αυτου, και των σερί νικών ...προσέχτε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Βόλο ... αν και αυτο θα το δούμε λιγο πριν το ματς :)

Καντε τις καλυτερες επιλογές με βάση τα παρακάτω ή και όλα με 10 euro θα πάρετε πολλά !!! Αλλά συντομα γιατι όσο ποιο νωρίς τόσο καλύτερες οι αποδόσεις ... Απο τις 17 έχουν αλλάξει ήδη ...

Προβλέψεις 17 ΙΑΝ 2011

Σήμερα προθετω 20/01/2011 
Πρωταθλητρια Όλλανδιας : AJAX

και τα προηγούμενα

Πρωταθλητρια Ιταλίας : INTER
Πρωταθλητρια Ισπανίας : BARCELONA
Πρωταθλητρια Γερμανίας : BORUSSIA DORTMUND
Πρωταθλητρια Αγγλίας : MANCHESTER CITY

Πρωταθλητρια Ελλάδας : PANATHINAIKOS 
Κυπελλούχος Ελλάδος : ΑΕΚ

Τα λέμε την επομενη φορά

ΥΠΟΓΡΑΦΗ : GKOT









             

1 σχόλιο: