Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ericsson: Yποστηρίζει την πρώτη μεγάλη εφαρμογή GPON από την China Unicom

Μία νέα σύμβαση μεταξύ της China Unicom και της Ericsson (NASDAQ:ERIC) θα καλύψει τις ανάγκες εκατομμυρίων Κινέζων για βελτιωμένη εμπειρία πρόσβασης στο internet και streaming multimedia εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο. Στη σύμβαση περιλαμβάνεται η παροχή λύσης gigabit-capable Passive Optical Network (GPON) σε περισσότερες από 10 επαρχίες στην Κίνα. Με το σύστημα υψηλής χωρητικότητας EDA 1500 GPON της Ericsson, η China Unicom θα προσφέρει πρόσβαση στην υψηλότερη ταχύτητα και χωρητικότητα στην αγορά της ευρυζωνικότητας. Αυτή η σύμβαση σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη τεχνολογίας GPON της China Unicom και η εγκατάσταση έχει ήδη ξεκινήσει.

Η υποδομή GPON και το «έξυπνο» σύστημα διαχείρισης θα επιτρέψει στην China Unicom την εγκατάσταση των fiber-to-the-home και fiber-to-the-building σε ολόκληρη τη χώρα γρηγορότερα και με χαμηλότερο κόστος. Επίσης, θα επιτρέψει στην εταιρεία να ανταποκριθεί καλύτερα στην αυξανόμενη ζήτηση της κυκλοφορίας δεδομένων και triple play υπηρεσιών για τους καταναλωτές.

Ο Mats H. Olsson, Επικεφαλής της Ericsson για την Κίνα & την Βορειοανατολική Ασία, δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή αποτελεί ορόσημο στην παγκόσμια επέκταση της πλατφόρμας GPON - ο νέος δρόμος που έχει διαλέξει η China Unicom επιβεβαιώνει την προοπτική της GPON στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο. Η Ericsson είναι ένας από τους επίσημους προμηθευτές GPON στην Κίνα και είμαστε υπερήφανοι που ενισχύουμε την China Unicom στην αποστολή της να είναι πρωτοπόρος στην ανταγωνιστική ευρυζωνική αγορά, υιοθετώντας την ηγετική λύση της Ericsson».

Η παγκόσμια εμπειρία της Ericsson στο GPOΝ την καθιστά σήμερα επικρατέστερο προμηθευτή ευρυζωνικών συνδέσεων στην Κίνα, παρέχοντας GPON και στους τρεις τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας, καθώς και σε κάποιους από τους πιο γνωστούς παρόχους καλωδιακής τηλεόρασης. Επιπλέον, η πλειοψηφία των επαρχιών και των περιφερειών στην Κίνα χρησιμοποιούν GPON λύση της Ericsson.

Η Ericsson Deep Fiber Access είναι μία ολοκληρωμένη λύση passive fiber, έξω από τις κεντρικές εγκαταστάσεις και τον ενεργό εξοπλισμό εργοστασιακών μονάδων. Ο εξοπλισμός ευρυζωνικής πρόσβασης EDA παρέχει απλές, «έξυπνες» και κλιμακούμενες λύσεις για ταχύτερα, πλούσια σε multimedia, και IP- BASED δίκτυα επόμενης γενιάς. Οι κορυφαίοι διεθνείς πάροχοι επέλεξαν το πρωτοποριακό Deep Fiber Access της Ericsson για την ανάπτυξη των λύσεων GPON, EDA P2P, EDA WDM PON και EDA DSL σε περισσότερες από 145 FTTX και 110 δίκτυα χαλκού σε όλο τον κόσμο.


Πηγή:www.capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου