Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΠΑΟ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ – ΘΥΡΑ 13

Σοκ έχει προκαλέσει η χρεοκοπία του Παναθηναϊκού στους οπαδούς του τριφυλλιού, οι οποίοι το έχουν ρίξει στα τρίφυλλα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τόνισε πως οι πωλήσεις παικτών είναι μονόδρομος, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να βοηθήσει, ώστε να μην πωληθούν ο Νίνης και ο Σισέ στα ποδοσφαιρικά σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης.

Ο Τζίγγερ ξεκαθάρισε πως έχει κουραστεί, επειδή η οικογένειά του είναι τριάντα χρόνια κοντά στην ομάδα, ώστε να χρησιμοποιεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ως ασπίδα και να εξασφαλίζει ασυλία για τις άλλες επιχειρηματικές της δραστηριότητες.
Σύμφωνα με τον κ. Βαρδινογιάννη, δεν υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό ΔΝΤ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και να του δώσει 150 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει μερικούς Βραζιλιάνους και να τρέχουν οι καθυστερημένοι πεινάλες στα αεροδρόμια, για να υποδεχτούν τους αναλφάβητους δισεκατομμυριούχους και να τους βάζουν πράσινα κασκόλ στους ώμους, γελώντας σαν ζαβοί.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε την οικογένεια Βαρδινογιάννη, υποστηρίζοντας πως, αν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη δεν ασχολούταν συνέχεια με τα κομμωτήρια και με ακριβά αξεσουάρ όπως τα καρκινοπαθή παιδιά, θα μπορούσε να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό και να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον καρκίνο που λέγεται Ολυμπιακός.
Παράλληλα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος –στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων- πρότεινε να συγχωνευτεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού με την ομάδα μπάσκετ, ώστε να προπονεί όλους τους παίκτες ο Ομπράντοβιτς και να βαράει τα πέναλτι ο Διαμαντίδης με λέι απ.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, από την πλευρά του, είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει πως υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα, χωρίς να περιμένει να δει αυτό το φανταστικό ποδόσφαιρο που έβλεπε τα τελευταία χρόνια και του πετάγονταν τα μάτια έξω.
Ο κ. Βααρδινογιάννης και ο κ. Γιαννακόπουλος δεν σκέφτηκαν καν να ζητήσουν βοήθεια από τον κ. Πατέρα και τον κ. Βγενόπουλο, γιατί αυτοί είναι σε ακόμα χειρότερη οικονομική κατάσταση. Δεν έχουν να φάνε – με το συσσίτιο της Εκκλησίας κρατιούνται στη ζωή.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν κατανόηση και αποδέχτηκαν τη μείωση των μισθών τους κατά 10%, αλλά είναι έξαλλοι με την απόφαση της διοίκησης να τους δώσει από μισό αρνί για το Πάσχα. Οι παίκτες απαιτούν να πάρουν από ένα ολόκληρο αρνί ο καθένας, ενώ ζητάνε ως πριμ λαμπάδα και παπουτσάκια.

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου