Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ποτέ ξανά γενέθλια με τόση αβεβαιότητα !!!!

Ποτέ ξανά γενέθλια με τόση αβεβαιότητα  
Photo: Action Images
 
 
Τελικά η αίσθηση του χιούμορ είναι το μόνο που δεν λείπει από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ατάκα που έκλεινε τον χαιρετισμό στο επίσημο site για τα 87α γενέθλια της ομάδας «ΑΕΚ χρόνια Πολλά με μέλλον εξίσου ένδοξο με το παρελθόν σου», μόνο ως χιουμοριστική μπορεί να εκληφθεί, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε σκέψη για λαμπρό μέλλον άμεσα μοιάζει με όνειρο, ενώ για το παρόν δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά, μιας και κάτι τέτοιο δεν είναι για να το συζητάμε κιόλας.

Όσο για τα ρεπορτάζ, υπάρχουν… εξελίξεις -αν αναζητήσετε τέτοιες- για όλα τα γούστα.

Από την επάνοδο του Χατζηιωάννου, μέχρι και αναζήτηση νέων επενδυτών από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ώστε να επαναληφθεί ένα εγχείρημα ανάλογο με αυτό το 2004.

Την ίδια στιγμή που ψαχνόμαστε για την αδειοδότηση, για τους επίδοξους επενδυτές για το καλοκαίρι, υπάρχει και μια ομάδα που συνεχίζει να παίζει. Με τις όποιες αντιξοότητες υπάρχουν, αυτή η ομάδα και αυτός ο προπονητής είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν, τουλάχιστον απέναντι στον κόσμο, που φέτος τον έχουν ποτίσει με πολύ φαρμάκι.

Κι έπειτα πρέπει να γίνει και ένας σχεδιασμός, σύμφωνα με τον οποίο ξεπουλάμε, αλλά αυτοί που θα θέλαμε να πιάσουν μια καλή τιμή στην αγορά, έχουν ήδη απαξιωθεί από την συμπεριφορά της ίδιας της ομάδας απέναντι τους. Τουλάχιστον ορισμένες περιπτώσεις από αυτές που συζητιούνται, όπως για παράδειγμα ο Λεονάρντο.

Πολλές οι ευχές, πολλά τα αφιερώματα για το παρελθόν. Ευτυχώς εμείς που είμαστε σε κάπως πιο μεσαία ηλικία προλάβαμε να ζήσουμε ορισμένες απ’ αυτές τις σημαντικές στιγμές που φροντίζουμε να τις κρατάμε ζωντανές στο μυαλό μας, για να θυμόμαστε ποια πραγματικά είναι η ΑΕΚ. Αυτό που εύχομαι προσωπικά, είναι να μην ξαναπεράσει τέτοια «μαύρα γενέθλια» η ομάδα, από άποψη αβεβαιότητας για το δικό της αύριο.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/469961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου