Σάββατο 16 Απριλίου 2011

El Classico

Σήμερα Σάββατο 16/04/2011 έχουμε την διεξαγωγή του El Classico στην Ισπανία. Στις 23:00 στον ΣΚΑΙ Real Madrid - Barcelona , ένα ματς που όλοι θέλουμε να παρακολουθήσουμε για να δουμε και πως παιζεται το κανονικό ποδοσφαιρο και οχι αυτο που βλέπουν τα ματάκια μας κάθε Κυρικαή στην Superleague.

Μετα το 5-0 του 1ου γύρου και τις πέντε συνεχόμενες νικες της Barcacelona απέναντι στην Real Madrid  την τελευταία 3ετία, οι Καταλανοί έχουν δημιουργήσει ενα κλίμα εκδίκησης στην Μαδρίτη μιας μιας και δειχνουν τα πέντε δαχτυλάκια με προκλητικό τρόπο.

Αυτο το ματς όμως δεν ειναι και το τελευταίο, το el classico  θα γίνει είναι Χ4. Έχουμε ακόμα να δούμε 2 ματς για το Champions League και ένα για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.


Στο πρωτάθλημα η Barcelona ειναι μπροστά και φυσικά πρωταθλήτρια με 84 βαθμούς ενω η Real Madrid έχει 76. Για μενα αυτο το ματς λοιπόν δεν εχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ειναι καθαρά θέμα γοήτρου και ψυχολογίας κυρίως για τα αυτά που θα ακολουθήσουν.

Καθήστε σήμερα και απολαυστέ ενα ματς διαφορετικό από τα άλλα. Φυσικά είμαστε τυχεροί που θα δούμε τις 2 αυτές ομάδες να παίζουν άλλες 3 φορές σε ματς φωτιά. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου