Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η Real δεν ειναι Porto-Inter-Chelsea κυριε Μουρίνιο !!!!

Καλημερες και χρόνια πολλά,

αλλο ενα classico ολοκληρώθηκε χθες και για αλλη μια φορα η Real εδειξε στοιχεία μικρής ομάδας.
Μετα λύπης μου το λεω αυτο διοτι η Real ειναι η βασίλισσα της Ευρώπης με 9 τρόπαια. Πρέπει να καταλάβει ο κος Mουρινιο ότι ειναι στην Real και οχι στην Inter ή την Chelsea.

Υπήρχαν χρονιες και για την Real και για την Barca οπου μια απο τις 2 δεν ηταν στα φορτε της. Ακόμα και τοτε η Real ειχε αξιοπρέπεια και αγωνιζόταν ποιο επιθετικα κυριώς μεσα στη Μαδριτη.

Δεν ειναι δυνατον μια ομαδα που εχει σπαταλησει τοσα εκατομυρια ευρώ για παιχτες και προπονητη να παιζει αμυντικά.

Ο κος Μουρινιο πρεπει να καταλαβει οτι μικραινει πολυ αυτη την ομαδα, δεν ειναι δυνατον να εχει 29% κατοχή μεσα στην Μαδριτη και μια REAL MADRID να καθετε παθητικά να περιμένει μπας και κανει καμμια κοντρα επίθεση.


Μεχρι και ο Ronaldo πρεπει να χαλαστηκε χθες, δεν φανηκε στο ματς αυτος ο παιχταρας... και πως να φανει ..αφου πρωτα καθεται στην αμυνα και περιμενει μπας και βγει καμμια αντεπιθεση.

Περνοντας το κυπελλο ολοι βγηκαν και ελεγαν για τον Μουρινιο που μπορει και σταματαει την Barca. Αυτο το εγραψαν και δημοσιογράφοι που εχουν εφημεριδες αθλητικές, τα διάβαζα ολα αυτα και σκεφτόμουνα ...και λεω ΕΛΕΟΣ !!! 

Η REAL αν δεν εχει την ανοχή του διαιτητη δεν πρεπει να τελειώνει ματς με 11 με την Barca. Και στο κύπελλο την ειχε με το παραπάνω. Φυσικά αυτο δεν θα μπορούσε να γινει σε ματς Champions League, αλλο Ισπανια και αλλο ευρωπαϊκό ματς, μιας και στο κύπελλο ο Μουρινιο ειχε δημιουργήσει ενα κλιμα λεγοντας οτι αν παιζουμε με 11 μπορουμε να νικήσουμε. Και ο Ισπανος διαιτητης προσπάθησε να κρατήσει την Real ζωντανη και το έκανε. Αλλα ακόμα και σε αυτο το ματς το ξύλο και η άμυνα της Real ειχαν καταντήσει αηδία.


Χθες ειδαμε μια Real παρωδία. Ημιτελικος Champions League μεσα στην Μαδριτη και ολη η Real κατω απο την σεντρα να αμυνεται. Η Barca κάποια στιγμή εκανε πλακα αλλαζοντας προκλητικά την μπάλλα στη αμυνα και κανένας της Real δεν πηγαινε να μαρκαρει ... το γηπεδο γιούχαρε ...Ηταν αστειο τελειως και κριμα για την Real και για τους οπαδούς της που έβλεπαν την ομάδα τους να φαίνεται τοσο μικρή στο γήπεδο απέναντι στην μεγάλη αντίπαλο .

Δικαιότατα λοιπον το ματς έληξε 0-2 και η Real απλα μένει με 1 Κυπελλο. Και πάλι καλα που πήρε και αυτο ..δεν δικαιούτε τιποτε άλλο.

Θα πρεπει να καταλάβει ομως ο κος Μουρινιο, τον οποίο σέβομαι απόλυτα, δεν ειναι τυχαίος ελεος,  οτι εχει μια ομάδα που απλά λέγεται Βασίλισσα !!!! Δεν ειναι Inter - Porto - Chelsea... Η Real ειναι μια μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί να παιζει στο Santiago Bernabeu και να αγωνιζεται σαν ομάδα 2ης κατηγορίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου