Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τελικός Ουγκάντας !!!

Καλησπέρα,

Τελικός Ουγκάντας είναι ο τίλτος και εχει να κανει με τα εξω-αγωνιστικά καθαρα που έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Ας πάμε στα αγωνιστικά πρώτα.

1ο ημιχρονο : Κακό - ανουσιο - βαρετό. Ενα γκολ οφσαιντ δίνει το προβάδισμα στην ΑΕK και ετσι τελειώνει το 1ο 45λεπτο.

2ο ημιχρονο : Ο Ατρομητος ξεκινάει καλυτερα αλλα δεν κανει το γκολ και αυτο το πληρώνει και εκει το ματς ελαβεν τελος οσο αναφορα το αγωνιστικό κομματι.


Πάμε στα εξω-αγωνιστικά.

Όταν γινετε ενας τελικός όλα πρέπει να ειναι 50-50. Ο Ατρομητος ήρθε σε ενα γήπε4δο που απο το 1ο λεπτο οπαδοι της ΑΕκ ειναι μεσα στον αγωνιστικό χωρο.

Τελοσπαντων το ματς ξεκινάει και η ΑΕΚ κάνει το 2-0 και οι οπαδοι που ειναι μεσα στο ταρταν εισβάλλουν μεσα παλι. Στο 3-0 γινετε παλι το ιδιο και ματς δεν παιζεται ...

Ο Κακκος δικαιολογημενα δινει 9 λεπτα καθυστερηση και δεν κρατηθηκαν ουτε 30 δεύτερα.
Μαϊμούδες μκπουκαρουν στο γήπεδο χαλανε το παρτυ βαρανε ποδοσφαιριστες του Ατρομητου και πλεον ο τελικός γινετε μια παρωδία και το Prestige της νικης μετατρεπεται σε ξεφτίλα.

Εχει δημιουργηθει φυσικά δεδικασμένο μετα το Καραϊσκακη που η τιμωρια για εισβολή οπαδών και για το ξύλο που ριχνουν στους αντιπάλους ειναι 1 αγωνιστική.

Αυτην την αηδια λοιπον εγω δεν μπορω να την βλέπω αλλο. Τιμωρία και νικη υπερ του αντιπάλου, αυτο ειναι το σωστό. Καποιοι μαιμουδιάρηδες θέλησαν να αμαυρώσουν τον 1ο τίτλο του Λυμπερόπουλου και το καταφεραν.

Ειμαστε απλα Ουγκάντα και τιποτα δεν αλλαζει. Εγω απλα δεν το χάρηκα, γιατι το ματς δεν έληξε. Αλλα ολοι κανουν τα στραβα ματια για αλλη μια φορά.

Περαστικά σε όλους που παρακολουθούν αυτα τα αποβρασματα. Παλι καλα που υπάρχει και το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο και χαζεύουμε μπάλλα και πολιτισμό.

Γιατι το να μην βλέπεις θέαμα οκ δεν ειναι το σοβαρο ως εδω μπορούμε αυτο παραγουμε οκ... Αλλα να εχουμε και τους Ουνους να μας χαλανε και την απολαυση να παμε να δουμε την ομάδα μας ..ειλικρινα ειναι περα απο κάθε φαντασία.

Καληνύχτα.

Υ.Γ. Για την ιστορία η ΑΕΚ κατέκτησε το 14 Κυπελλο στην ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου