Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η ελληνική μαγκιά....

....ξεχείλισε για ακόμα μια φορά στο ΟΑΚΑ και έκανε όλους τους Έλληνες που παρακολουθούσαν το παιχνίδι, να φουσκώνουν απο "υπερηφάνια" γι αυτά τα δοξασμένα παλικάρια  του ελληνικού έθνους, που με περίσσια ρώμη όρμησαν στους εχθρούς τους, αυτούς!!!, που κλωτσάν την άσπρη μπάλλα. Κρυμμένοι πίσω απο τη δυναμική του όχλου, κάτι τσαλαπατημένα απο τις διεθνείς εξελίξεις ανθρωπάκια, κάνουν τον κόκκορα και ξεσπούν σε αθλητές που βρίσκονται εκεί για να τους διασκεδάσουν και συγχρόνως να τους βοηθήσουν να  ξεχάσουν, έστω και για λίγο, αυτή την ζοφερή πραγματικότητα.
Φανταστείτε  άν δεν το έπερνε το κύπελλο η ΄Αεκ τι θα γινόταν, θα παρακολουθούσαμε άραγε το braveheart 2 -  oaka warriors?

dpan





1 σχόλιο:

  1. Φίλε μου dpan αν δεν το επερνε η ΑΕΚ απλα δεν θα τελειωνε.

    Επισης ενα μπράβο στο Προεδρο του Ατρομήτου κο Σπανο που δεν θέλησε να τραβηξει το θεμα στα ακρα και θα μπορουσε δικαιωματικά να το κάνει μιας και το ματς δεν έληξε. Ειχε ακομα 9 ολοκληρα λεπτά και τοτε μπηκαν μεσα οι μαιμουδιάρηδες. Αυτο ειναι τιμωρία για την ΑΕΚ.

    Επίσης μια ερωτηση προς το κο Αδαμιδη.
    Κυριε Αδαμιδη θελετε ακομα να δειτε το Πρωθυπουργο για τα επισοδια στο Καραϊσκακη ?

    Επισης να πω οσο αναφορα τους παιχτες της ΑΕΚ οτι θα επρεπε να μην πανυγηρισουν, εστω και αν το ηθελαν πολυ, διοτι επρεπε να συμπαρασταθουν στους συναδέλφους τους.

    GKOT

    ΑπάντησηΔιαγραφή